Aanvraag Nederlands telefoonnummers

Bij Flexado hebben we nummers van alle regio’s op voorraad. Je kunt alleen telefoonnummers afnemen van de regio waar je bedrijf een vestiging heeft.
Wil je een telefoonnummer van een regio waar je nog geen vestiging hebt? Dan kan je kiezen voor een telefoonnummer in combinatie met een virtueel kantoor in die regio.

Nationale telefoonnummers

Is je organisatie niet regio gebonden en wil je een landelijke uitstraling? Dan kun je kiezen voor een nationaal nummer.

085 nummer

Je kiest met een 085 nummer voor een landelijke uitstraling en als je maar een paar telefoonnummers nodig hebt.

088 nummer

088 nummer is een nationaal nummer en alleen te verkrijgen in nummerblokken van 100, 1000 en meer.

Servicenummers (0800 & 0900)

Bedrijven kiezen voor hun klantenservice en callcenters graag voor een speciaal servicenummer. De 0800 nummers zijn gratis voor de beller. Bij een 0900 nummer betaalt de beller een vergoeding voor de verleende service.
De aanvraagprocedure van servicenummers verloopt via de ACM en duurt langer dan reguliere telefoonnummers. Wij adviseren je graag over de voordelen en nadelen van 0800 nummers en 0900 nummers.

Zakelijk telefoonnummer op je mobiel

Als je vaak onderweg bent of vaak op verschillende plekken werkt is een mobiele telefonie simpelweg het meest handig. Maar een mobiel telefoonnummer komt minder professioneel over dan een vast telefoonnummer. De oplossing is vast nummer op mobiel. Daarmee kun je jouw zakelijke vaste telefoon overal beantwoorden.

nl_NL