Je KvK adres wijzigen doe je met dit stappenplan gemakkelijk zelf online.

1. Klik op de link om naar de website van de Kamer van Koophandel te gaan: adres wijzigen KvK.
2. Klik op ‘Adres- en contactgegevens wijzigen’.
3. Geef aan dat je je bezoekadres wilt wijzigen.
4. Voer het nieuwe adres in.
5. Wil je dat je postadres mee verandert in het nieuwe bezoekadres? Selecteer dan ‘Ja’.
6. Op de vraag ‘Is het nieuwe bezoekadres ook het privéadres van een ingeschreven functionaris?’ selecteer je ‘Nee’.
7. Je wordt gevraagd een bewijsstuk mee te sturen. Dit moet de serviceovereenkomst van Flexado zijn.
8. Kies de datum waarop de wijziging ingaat.
9. Onderteken de wijziging.
10. Upload de door Flexado ontvangen serviceovereenkomst.
11. Onderteken je dit verzoek zelf? Selecteer ‘Ja’ of ‘Nee’.
12. Indien ‘Ja’: Vul je gegevens in. Indien ‘Nee’: Vul de gegevens van de tekenbevoegde in.
13. Ga akkoord en je adres wordt gewijzigd.