Het kan voorkomen dat je je inloggevens bent vergeten van Myflexado. Indien je je wachtwoord niet meer weet kun je via Myflexado via de knop wachtwoord vergeten een nieuw wachtwoord aanvragen. Deze ontvang je dan per e-mail. Je gebruikersnaam is normaal gesproken je e-mailadres wat bekend is bij Flexado. Indien je deze niet meer weet kun je contact opnemen met onze customer support.

Is je vraag nog niet beantwoord of heb je een aanvullende vraag?
Neem dan gerust contact met ons op.